Ajanvaraus

Ajanvaraukset lääkärin ja hoitajan vastaanotolle tapahtuvat ensisijaisesti suojatun sähköpostin kautta: ota tästä yhteys. Voimme myös lähettää yhteydenottopyynnön perusteella suojatun viestin, johon voit vastata turvallisesti suojatun yhteyden avulla.

Voit lähettää sähköpostia myös osoitteeseen info(at)foibos.fi. Emme suosittele kuitenkaan henkilö- ja potilastietojen lähettämistä tähän osoitteeseen koska se ei ole suojattu. Tietosuojalaki edellyttää tällaisten tietojen välittämiseen vahvasti suojattua sähköpostiyhteyttä.

Voit toki ottaa yhteyttä myös puhelimitse.

Maksutavat

Hyväksymme ainoastaan pankki- ja luottokortit.

Käyntiosoite
Meritullinkatu 4 B 8
00170 Helsinki 17

Ajanvaraus 

Ajanvaraus ja sairaanhoitajan puhelinajat ovat:

ma, ke-pe klo 10-15
Puh. 050 407 4824

Sähköposti
info(at)foibos.fi
etunimi.sukunimi(at)foibos.fi.

Henkilö- ja potilastietoja sisältävät viestit suojattuun sähköpostiin.

Foibos Klinikan potilasasiamies
Pia Tiainen-Suominen,sairaanhoitaja
Puh. 040 519 6955
Sähköposti: tiainenpia(at)luukku.fi

Kulkuyhteydet

Julkisilla kulkuneuvoilla pääset lähelle Foibos Klinikkaa. Raitiovaunu 4 menee Katajanokalle ja pysähtyy Ritarihuoneen pysäkille, josta on 200 metrin kävelymatka. Raitiovaunu 2 pysähtyy Aleksanterinkadulla hieman Senaatintorilla ja siitä on 600 metrin kävelymatka. Bussi numero 17 pysähtyy Mariankadun ja Aleksanterinkadun kulmassa, josta on 180 metrin kävelymatka. Lähistöllä on tarjolla omalle autolle maksullisia pysäköintipaikkoja, joita saattaa joutua etsimään jonkin aikaa.

Löydät meidät tietysti myös Facebookista